"Cu Galca a fost o perioada exceptionala!" Keseru ii raspunde indirect lui Reghecampf dupa ce a aflat ca nu e dorit de antrenor la Steaua

"Cu Galca a fost o perioada exceptionala!" Keseru ii raspunde indirect lui Reghecampf dupa ce a aflat ca nu e dorit de antrenor la Steaua

Anuntat pe lista de transferuri a Stelei de Gigi Becali, dar refuzat de Reghecampf, Keseru vorbeste despre experienta traita la Steaua.

Acesta face o trimitere indirecta si catre Laurentiu Reghecampf si isi exprima nemultumirea ca nu a fost folosit atat de mult cat si-ar fi dorit.

Keseru vorbeste apoi si despre perioada petrecuta alaturi de Galca la Steaua, pe care o numeste "exceptionala"..

"Experienta la Steaua a fost per ansamblu exceptionala, dar cu doua perioade diametral opuse. Prima perioada in care a fost foarte greu, nu am jucat cat mi-am dorit, dar in care totusi am inscris, mi-am facut treaba si cum in viata exista o balanta a venit si perioada cu Costel Galca. Care practic m-a bagat in toate meciurile posibile si nici nu ma mai scoatea de pe teren si a fost exceptional"

"M-am simtit exact cum isi doreste un fotbalist sa se simta, sa aiba ocazia sa inscrie, sa joace toate meciurile. Pacat ca nu am mers mai departe in Europa League, de asta imi pare rau, chiar puteam", a declarat Keseru pentru DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies