Liga 1

CSU Craiova, primul transfer important al iernii! Oltenii se intaresc cu un fost jucator al Stelei si viseaza la cupele europene

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Decembrie 2014, 18:07
Data actualizarii: Vineri 19 Decembrie 2014, 18:19

Aflata pe locul sase al clasamentului, CS Universitatea Craiova spera ca la finalul sezonului sa ocupe macar un loc de Europa League. Pentru asta, oltenii, care au traversat o perioada excelenta sub comanda lui Sorin Cartu si a lui Emil Sandoi, au decis sa isi intareasca lotul.

Chiar daca perioada de transferuri nu a inceput inca, CSU Craiova a pus mana pe un fotbalist important. Oltenii l-au antamat pe fostul stelist Andrei Dumitras, care a evoluat in tur la Ceahlaul.

Dumitras, care a jucat 12 meciuri si a marcat 2 goluri in turul de campionat, va face jonctiunea cu lotul lui CSU dupa vacanta de iarna. In varsta de 26 de ani, Dumitras a jucat un sezon si in Ghencea si a marcat in preliminariile UEFA Europa League, in victoria obtinuta de Steaua cu 3-0 in fata lui FK Ekranas (sezonul 2012/2013).

Acesta s-a intors la Ceahlaul la inceputul lui 2013, redevenind unul dintre fotbalistii importanti ai echipei moldovene.

Dumitras va da astfel lupta pentru evitarea retrogradarii pe lupta pentru un loc de cupe europene. CSU este in acest moment la doar 4 puncte de podiumul Ligii I, la chiar primul sezon in prima divizie.

Modifică setările cookies