FCSB - BOTOSANI | Incredibil! Becali a anuntat ca un titular e in TESTE, apoi Dica l-a scos la pauza. Ce s-a intamplat in meciul cu Botosani
Duminica 02 Septembrie 2018, 22:44

FCSB - BOTOSANI | Incredibil! Becali a anuntat ca un titular e in TESTE, apoi Dica l-a scos la pauza. Ce s-a intamplat in meciul cu Botosani

Becali a surprins cand a ajuns la stadion, inainte de FCSB - Voluntari.
 

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Patronul FCSB a anuntat ca Zlatinski poate sa se desparta de club dupa doar cateva meciuri. Becali il vrea titular langa Pintilii. Zlatinski are doar cateva partide la dispozitie pentru a-l convinge pe seful ros-albastrilor.

"Caut un mijlocas central care sa dea goluri. Bine, hai, sa nu dea goluri, dar sa dea pase de gol. Asta vreau. Daca nu e Zlatinski ala, nu-i nimic. La iarna caut altul. Altul, altul, altul si tot asa, pana gasesc pe cine vreau, un mijlocas care sa dea gol si pase de gol!", a spus Becali inainte sa intre in tribuna oficiala a stadionului din Voluntari.

Zlatinski a fost inlocuit la pauza meciului cu Botosani cu Filip, semn ca Becali n-a fost convins de prima aparitie a bulgarului in tricoul FCSB.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”