Cristiano Ronaldo Florin Manea Liga I Superliga

Cristiano Ronaldo, refuzat de doua echipe din Liga I! Si nu la inceputul carierei! Dezvaluire fabuloasa: "Ei lucreaza numai cu cifrele! I-am acoperit numele si l-am propus"

Impresarul Florin Manea, fiul regretatului Nicolae Manea, sustine ca l-a propus pe Cristiano Ronaldo unor echipe din Liga I. Mai exact, el a incercat sa le demonstreze conducatorilor cluburilor respective ca nu trebuie sa se ia doar dupa cifre atunci cand fac transferuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019, 18:36
Data actualizarii: Sambata 23 Februarie 2019, 18:43

Doua cluburi din Liga I au refuzat un jucator pe motiv ca cifrele sale nu erau convingatoare. Fotbalistul in cauza era Cristiano Ronaldo! Dezvaluirea a fost facuta de impresarul Florin Manea.

"Erau doua echipe din Romania care lucrau numai asa, cu aplicatia ata, cu InStat. Le-am dat cifrele, fara numele jucatorului, si au zis ca nu vor sa-l ia. Jucatorul era Cristiano Ronaldo", a dezvaluit Florin Manea pentru ProSport.

I-a propus pe Fabbrini si Ongenda la Dinamo


Acelasi Florin Manea i-a adus in Romania pe Diego Fabbrini si Hervin Ongenda. El i-a propus initial la Dinamo, dar "cainii" nu au fost convinsi de cei doi fotbalisti. Botosaniul i-a luat si a dat lovitura cu cei doi.

"Stiu ca Rednic isi ia singur jucatorii. Eu am incercat sa ii duc pe Fabbrini si Ongenda acolo, dar in Romania se fac transferuri numai pe cifre, pe InStat. Fabbrini are acum 325, in Romania, si asa ceva nu vezi foarte usor in campionatul nostru. In Agnlia era mai mic, dar era normal sa fie asa. Oricum, InStatul e orientativ",
a mai spus Manea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!