Cristi Tanase, primele declaratii de la revenirea la Steaua: "Sunt in urma cu pregatirea" Ce spune despre lupta la titlu

Cristi Tanase a semnat cu Steaua pana in vara, dar vrea sa plece din postura de campion al Romaniei. 

Tanase spune ca a plecat din Turcia din cauza problemelor de la Karabukspor, iar acum vrea sa castige din nou titlul de campion cu Steaua. CFR si Craiova sunt principalele adversare ale ros-albastrilor, considera Tanase.


"Nu am avut prea mult timp sa-mi dau seama cum e echipa, am venit de 2 zile. Cred ca avem un lot valoros. Cred ca daca muncim impreuna putem sa luam campionatul si sa trecem de Lazio.

O sa mai dureze cateva zile pana ma pun la punct cu pregatirea fizica, am avut vacanta o luna de zile si va mai dura putin. Am avut unele probleme la fosta mea echipa, a trebuit sa le rezolv, din fericire pentru mine am ales cu inima.

Sunt pe locul 2 la 2 puncte de CFR, au o echipa foarte buna, dar speram la final sa fim cea care se bucura de campionat. Cred ca si Craiova o sa aiba un cuvant de spun, au un antrenor foarte bun. Noi, Craiova si CFR o sa ne luptam pentru campionat", a spus Tanase in Spania. 

Citeste si:SteauaCristi Tanase

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

Diplomat român, acuzat de implicare într-un transport ilegal de 1,5 milioane € de solzi de pangolin
BRAT