Cristi Munteanu: "Semnez pe un an cu Dinamo! Nu am garantat un post de titular!"

Autor: Sport.ro
Vineri 03 Iulie 2009, 12:51
Cristi Munteanu: "Semnez pe un an cu Dinamo! Nu am garantat un post de titular!"

Portarul lui CS Otopeni, Cristian Munteanu, a declarat ca s-a inteles cu conducerea lui Dinamo pentru un contract valabil pe un an, insa adauga ca nu vrea sa-si incheie cariera la gruparea din Stefan cel Mare.

"Babicu" revine! Dinamo l-a luat pe Cristi Munteanu!

"M-au cautat ieri (n.r. joi) cei de la Dinamo si a mai ramas sa discutam. In principiu, m-am inteles, voi semna un contract pe un an. Nu imi garanteaza nimeni un post de titular la Dinamo, acolo mai sunt Dolha si Matache, iar din toamna va reveni si Lobont. Totusi, nu vreau sa-mi inchei cariera in Stefan cel Mare, am doar 34 de ani si mai vreau sa apar inca 3 ani. Eu inca sunt sub contract cu CS Otopeni, insa m-am inteles cu ei sa imi dea o hartie si sa pot pleca din postura de jucator liber, sper sa nu se mai intample nimic", a spus Munteanu.

Tehnicianul Dario Bonetti nu are decat doi portari la dispozitie, pe Dolha si Matache, letonului Kolinko fiindu-i reziliat contractul la finalul sezonului. Celalalt portar al echipei, Bogdan Lobont, se afla in refacere dupa accidentarea suferita in luna aprilie, acesta urmand sa revina pe gazon cel mai probabil la finalul anului 2009.

 

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies