Florinel Coman FCSB FCSB - CS Mioveni Superliga

”Crezi că există cineva care ar da trei milioane pe tine?”. Florinel Coman a răspuns fără să stea pe gânduri

FCSB - CS Mioveni 5-1 | Florinel Coman a reușit să marcheze în victoria categorică obținute de vicecampioana României pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 21:46
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 21:49

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul patru în Superligă, cu 32 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, dar cu un meci în minus. 

După meci, Coman a confirmat că a avut o discuție cu Gigi Becali și i-a cerut acestuia să fie lăsat să plece pentru a prinde mai multe minute la o altă echipă.

Florinel Coman: ”E normal să cer să merg să joc”

„Mă bucur pentru acest gol, nimic mai mult. Mă bucur în sinea mea, ce vreți, să rup peretele? Îmi pare rău pentru băieții de la Mioveni, cum îmi pare rău și de cei de la Botoșani.

Este trist pentru fotbalul românesc. Îmi doresc să terminăm cât mai sus, dacă se poate să fim pe locul trei și să câștigăm toate meciurile din acest an și să ne întoarcem cu un moral bun după vacanță”, a spus Florinel Coman.

„Da, normal (n.r. - despre discuția cu Becali), orice jucător vrea să joace. N-am jucat, este normal să cer să merg să joc. Nu stau pentru nimic altceva. D-aia m-am apucat de fotbal, să joc. Am energie, normal, despre ce vorbim? Facem un caz din asta? A fost o convorbire și atât. Chiar nu știu ce va fi”, a mai spus Coman.

Întrebat dacă ar crede că există o echipă dispusă să ofere trei milioane de euro în schimbul său, Coman nu a stat pe gânduri și a răspuns categoric: ”Da!”.

Florinel Coman a ajuns la patru reușite în acest sezon pentru cei de la FCSB, cifră la care se mai adaugă și trei assist-uri, în 24 de partide. Site-urile de specialitate îl evaluează pe jucătorul de bandă stângă la trei milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!