"Cred ca Astra arata mai bine in momentul asta". Rednic vrea o clasare in primele 3 si Cupa Romaniei. Cum a explicat titularizarea lui Bicfalvi in ofensiva

"Cred ca Astra arata mai bine in momentul asta". Rednic vrea o clasare in primele 3 si Cupa Romaniei. Cum a explicat titularizarea lui Bicfalvi in ofensiva

Steaua 1-1 Dinamo | Mircea Rednic spune ca se multumeste cu egalul de pe National Arena si se gandeste la meciul retur din semifinalele Cupei Romaniei. Neinvins de Steaua ca antrenor al lui Dinamo, Rednic vrea trofeul Cupei Romaniei

"O prima repriza echilibrata, fara prea multe ocazii. Ei au avut posesie, insa pe latimea terenului.

Repriza a doua a fost mai spectaculoasa pentru ambele echipe. A trebui sa fac o schimbare la pauza si sunt bucuros ca Bizonul a marcat.

Imi pare rau de ocazia lui Rotariu, poate era alta situatie daca marca. Sigur, si ei au raspuns prin Tade.

Daca stau sa ma gandesc, cred ca e un rezultat echitabil.

Mai greu sa-l folosesc pe Eric atacant si la urmatorul meci, pentru ca trebuie sa recuperam 3 goluri impotriva Chiajnei. Voi juca cu doi atacanti.

Astazi l-am folosit pe Eric in ofensiva din ratiuni tactice. Poate voi aborda la fel meciul de Cupa cu Steaua.

Nu l-am criticat pe Filip, nu a avut ce sa faca la gol. Insa ar putea fi mai atent si mai prezent in zona lui la alte faze ale jocului.

Daca am fi castigat astazi, ne mai puteam gandi la titlu. Asa, nu cred ca mai avem sanse. Dar se poate intampla orice, surprize vor fi pe final.

Obiectivul nostru e clasarea in primele 3.

Atmosfera a fost superba, regret ca celelalte doua meciuri impotriva Stelei nu au putut fi jucate tot pe National Arena.

Cred ca Astra arata mai bine in momentul de fata, dar Steaua are jucatori care pot face diferenta", a spus Mircea Rednic la finalul meciului Steaua 1-1 Dinamo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies