Steaua alexandru baluta CSU Craiova FCSB Superliga

"Craiova mi-a zis sa-mi numar oile?! Poate incep sa numar si din turma lor" Ce spune Becali despre afacerea Baluta si refuzul jucatorului

Gigi Becali il vrea in continuare pe Alex Baluta, dar ramane ferm pe pozitii: "Nu dau mai mult de 2,5 milioane".
 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Ianuarie 2018, 16:28
Data actualizarii: Luni 08 Ianuarie 2018, 16:33

Gigi Becali le transmite celor de la Craiova ca ar trebui sa-i multumeasca: "I-am crescut cota lui Baluta cu oferta mea", e sigur patronul stelist.

Becali i-a raspuns si lui Marcel Popescu, cel care l-a trimis ca "isi numere oile". "Poate iau si din turma lor", a mai spus Latifundiarul din Pipera.

Patronul stelist mai spune ca e sigur ca pe Baluta ar putea sa-l convinga sa semneze cu Steaua, fotbalistul nefiind in pozitia de a refuza un salariu de 20.000 de euro.

"Eu nu vreau sa ma cert cu cei de la Craiova. Eu am facut o oferta pentru Baluta, 2,5 milioane. Nu am facut nimic rau, doar le-am facut imagine. Sa zica mersi ca i-am crescut nota lui Baluta.

Ala m-a pus sa merg sa-mi numar oile. Dar daca ma supar incep sa numar si din turma lor!

Baluta a zis ca nu ar juca la Steaua? Pai nu vreau eu sa-mi pun ambitia! Ca daca dau 3 milioane pe el si ii dau lui 20.000 de euro pe luna, o sa uite si de Craiova, si de strainatate", a spus Becali la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!