CRAIOVA - ASTRA 1-2 | "Nu va asteptati ca un grup sa depinda de un jucator" Alibec nu e indispensabil Astrei! Obiectivul in playoff

CRAIOVA - ASTRA 1-2 | "Nu va asteptati ca un grup sa depinda de un jucator" Alibec nu e indispensabil Astrei! Obiectivul in playoff

Astra a incheiat cu o victorie sezonul regulat. 

Astra a ajuns la 10 meciuri fata infrangere. 

Echipa lui Costel Enache a reusit sa invinga Craiova cu 2-1 si sa se apropie de locul al treilea. Clasamentul inainte de play-off ii gaseste pe cei de la Astra pe locul al patrulea, cu 2 puncte mai jos decat Craiova, echipa cu care va juca in prima etapa din play-off. 

Dupa meci, antrenorul Astrei s-a declarat multumit de meci si a explicat ca obiectivul este ajungerea pe locul al treilea. Mai mult, Costel Enache a declarat ca lipsa lui Denis Alibec nu trebuie privita ca o tragedie. 

"Nu schimba situatia, dar ne aduce o alta dispozitie. Ne apropiem de lucrul pe care ni l-am propus. Ambele echipe au facut spectacol, eu sunt fericit ca am iesit noi invingatori. Se poate intampla ca un joc bun sa il termini cu o infrangere. E meritul jucatorilor, ca au crezut in sansa lor. Eu cred ca si pana la golul primit ne-am aparat bine, fara probleme. Lucrurile au fost bune pentru ca nu am cedat si uite ca fotbalul ne-a rasplatit. 

Am spus-o de multe ori, suntem in situatia in care nu ne putem propune lucruri pe termen lung. Noi luam lucrurile pas cu pas. Grupul are forta, echipa arata bine in acest moment, speram sa putem continua. In acest moment tinta noastra este una de bun simt, sa atingem locul 3. Pentru asta luptam, sa ajungem adversarul din fata noastra. 

Cu siguranta meciul va fi si mai incrancenat decat in aceasta seara. Nu se va stinge flacara. Punctele vor fi si mai importante. Va fi un meci crancen. 

Nu stiu daca va asteptati ca un grup sa depinda doar de un jucator. Un jucator cum e Denis poate sa faca diferenta, dar, chiar daca nu e Denis, noi trebuie sa cautam alte solutii pentru a atinge obiectivul propus", a spus Costel Enache.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Numărul de cazuri de Covid-19 ar putea stagna, în opinia autorităților. Ce spune ministrul Sănătății
BRAT