Craiova a acceptat oferta pentru Ivan! Ce spune Galca despre transferul tanarului atacant la Espanyol

Craiova a acceptat oferta pentru Ivan! Ce spune Galca despre transferul tanarului atacant la Espanyol

Andrei Ivan e aproape de Espanyol, anunta presa din Spania. 

UPDATE: "Noi ii vrem binele jucatorului, nu ne putem opune unui transfer la Espanyol. Suntem de acord si cu un imprumut pana in vara cu optiune de cumparare", a declarat Felix Grigore, directorul Craiovei, al Sport.ro.
 Universitatea Craiova a acceptat oferta de imprumut a lui Ivan pana in vara, cu optiune de cumparare de 4 milioane de euro. Galca a declarat ca nu isi permite in acest moment transferul definitiv al jucatorului deoarece nu are buget. Espanyol are patron nou, insa momentan acesta nu scoate banii din conturi.

"Ivan e un jucator care-mi place foarte mult. Mi-as dori sa-l am la echipa... In acest moment, posibilitatile echipei nu permit un transfer. E foarte greu. E un jucator de viitor, dar imi trebuie si fotbalisti consacrati", a declarat Galca in ProSport.

Antrenorul roman resimte presiunea din Spania, dupa seria de meciuri fara victorie.


"Este presiune si e ingrijorator ca nu castigam. Am avut niste meciuri, mai ales in deplasare, in care nu am avut consistenta in joc. Am jucat pe anumite momente bine, dar apoi am avut caderi foarte mari. Cauzele sunt mai multe. E un lot foarte tanar, e lipsa de experienta. Sunt tineri cu calitati foarte bune, dar cred ca avem nevoie si de experienta in echipa", a mai spus Galca.

Espanyol are meci pe Bernabeu cu Real Madrid in etapa urmatoare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies