Craciunescu si-a dat demisia din fruntea CCA! Masura a fost luata dupa o intalnire cu arbitrii FIFA!

►BD in actiune! Borussia Dortmund – Luzern, marti 20:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Iulie 2013, 21:59
Data actualizarii: Luni 15 Iulie 2013, 23:01

Ion Craciunescu a demisionat astazi din fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor, functie in care fusese reinstalat in luna cu o luna.

Craciunescu, care a mai condus CCA in perioadele iunie 2003 - octombrie 2005 si octombrie 2011 - iulie 2012, a luat aceasta masura dupa o intalnire cu arbitrii cu ecuson FIFA.

"Le-am promis ca nu voi face nimic care sa puna in pericol activitatea lor internationala", a explicat Craciunescu la DigiSport.

Ion Craciunescu a fost demis, pe 1 august 2012, din functia de presedinte al CCA de catre Comitetul Executiv al FRF, intrunit la Casa Fotbalului, fara a i se oferi o explicatie. Ulterior, Craciunescu a atacat decizia FRF in justitie si a avut castig de cauza, federatia fiind obligata sa-i achite salariile restante plus dobanda aferenta si sa-l repuna in functie.

Comitetul Executiv al FRF a decis, la inceputul lunii iunie, ca Ion Craciunescu sa revina in postul de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor incepand cu data de 5 iunie, actualul presedinte al CCA, Alexandru Deaconu, ocupand functia de referee manager.

Modifică setările cookies