Craciunescu: "Astra s-a calificat in finala cu un gol din ofsaid!" Porumboiu: "Niciun dubiu!" VIDEO: Golul marcat de Papp in '93:

► Dinamo 1-1 (3-6) Steaua. Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei retur!

Astra s-a calificat dramatic in finala Cupei Romaniei, dupa ce Paul Papp a marcat golul victoriei in minutul 93, in urma unei faze fixe a giurgiuvenilor.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Adrian Porumboiu a spus ca "Astra s-a calificat in finala cu un gol din ofsaid."

"Nu sunt dubii, e o faza care i-a scapat asistentului. Si aditionalul putea sa vada de acolo, chiar daca n-avea un cadru larg. Portarul, fiind dincolo de pozitia penultimului aparator, era clar ca nu erau doi jucatori mai aproape de linia portii decat mingea... se vede clar, mai ales ca mai sunt doi jucatori echipati in alb, in spatele portarului."

"Tot timpul, la astfel de faze, le gasesc circumstante atenuante, e o eroare in dinamica jocului, iar faptul ca portarul continua deplasarea, poate sa creeze o confuzie. Dar este o faza la care e ofsaid, indiscutabil."

"In mod normal, un arbitru... chiar, cine a fost asistentul? Ghinguleac? Aoleeeu.. Nu e o faza grea, dar daca e Ghinguleac, e Ghinguleac.", a declarat Porumboiu la Sport.ro.

Greseala a fost confirmata si de Ion Craciunescu, aseara, la DigiSport.

Citeste si:Astra
VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies