Costel Galca Laurentiu Reghecampf Steaua Liga 1

Costel Galca a mers acasa la Reghecampf! Ce au discutat cei doi despre viitorul Stelei:

Galca vrea sa afle tot ce se intampla in Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iunie 2014, 20:22
Data actualizarii: Vineri 06 Iunie 2014, 20:22

Costel Galca s-a intalnit cu Reghecampf pentru a afla mai multe despre lotul Stelei. Galca a primis la conferinta de prezentare ca va face eforturi sa comunice cu toata lumea din club, chiar si cu fostul antrenor, plecat in Arabia Saudita. Galca a locuit multi ani in Spania si a revenit in tara abia anul trecut, cand a preluat nationala U17.

"M-am intalnit cu Costel Galca, a fost la mine acasa si a fost un dialog ok. Mi-as dori sa reuseasca la Steaua. I-am transmis doar lucruri pozitive, pentru ca nu trebuie sa-i transmit eu care sunt lucrurile negative, le va observa singur",
a spus Reghecampf la Digi.


"N-am vorbit prea mult de jucatori sau de caracterul acestora, ci am vorbit despre alte chestiuni legate de regulament, de ordinea de la echipa, de cum s-a facut programul in ultimul an. Sunt alaturi de el cu sufletul si n-am vrut sa-i spun lucruri care sa-l influenteze", a mai spus antrenorul lui Al Hilal.

Reghecampf a dezvaluit ca sunt probleme cu banii la Steaua inainte sa plece in Arabia Saudita, dar acum nu mai vrea sa vorbeasca despre ele.

"Stiu foarte multe lucruri despre Steaua, dar nu mai sunt eu in masura sa vorbesc despre ele. Presedintele clubului trebuie sa vorbeasca despre asta. N-am fost contabil, ci doar antrenor. Sunt sigur ca oamenii din club vor rezolva toate problemele pentru ca este nevoie de liniste si de o pregatire foarte buna pentru preliminariile UEFA Champions League", a mai spus Reghe.

Modifică setările cookies