Cosmin Contra a vorbit despre Steaua! "E un meci mai important pentru noi decat pentru ei!" Petrolul poate RELANSA campionatul

Autor: Sport.ro
Joi 28 Noiembrie 2013, 10:35

	Cosmin Contra a vorbit despre Steaua! "E un meci mai important pentru noi decat pentru ei!" Petrolul poate RELANSA campionatul

►PRO TV prezinta: Aventurile lui Eric Magicianul! Dnepr - Pandurii, joi 22:00, live si pe Voyo!

Cosmin Contra a vorbit despre meciul Stelei din Champions League, dar si despre partida pe care Petrolul o va disputa duminica seara impotriva campioanei.

"A facut un joc mai slab in prima repriza, dar dupa pauza a parut ca poate sa castige, a avut si ocazii de joc, probabil si un penalty. Mi s-a parut ca Schalke a cazut in a doua repriza. Steaua are o forta de joc foarte mare. Ma ingrijoreaza! Vazand prima repriza imi faceam sperante, dar acum ma ingrijoreaza, repriza a doua a aratat altfel, Steaua chiar a avut forta de joc. Nu am emotii, dar Steaua chiar a jucat bine.

E un meci mai important pentru noi decat pentru ei, sper din toata inima sa pot sa relansez campionatul. Trebuie sa jucam perfect si sa le gasim punctele slabe, sa fim pregatiti din toate punctele de vedere", a spus Contra la Dolce Sport.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT