Cortacero a venit cu FOILE si a inceput sa citeasca! Balbaieli de la emotie si "Nasul" pe telefon. :) A promis schimbari RADICALE la Dinamo: "Ne trebuie stadion nou!"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 August 2020, 17:35
Data actualizarii: Duminica 30 August 2020, 18:32

Cortacero e Burleanu 2! :) La prima aparitie in fata presei, noul patron spaniol al lui Dinamo a citit de pe o foaie o prezentare despre concepte si despre modul in care vede prezentul si viitorul clubului.

Cortacero s-a incurcat din cauza emotiei in cateva randuri. Spaniolul a promis o schimbare radicala a modul de lucru al lui Dinamo. Vrea sa dezvolte 'natiunea' dinamovista si sa construiasca un club dupa modelul celor puternice din vestul Europei.

Cortacero a fost intrerupt din citit de telefonul sau, care a sunat pe muzica din 'Nasul'.

"In primul rand, imi doresc sa transmit salutari celor prezenti. Sunt la dispozitia dumneavoastra in aceasta noua etapa pe care o incepem. Avem o responsabilitate mare sa conducem o echipa istorica din fotbalul romanesc, cu un mare prestigiu international. Vrem sa recuperam prestigiul traditional si palmaresul istoric, sa avem deschidere sociala, sa intarim conducerea sportiva, sa solicitam sustinerea autoritatilor, a fanilor, a oamenilor de afaceri. Vrem sa ii aducem pe fotbalistii importanti langa noi, sa recuperam suporterii. Vrem sa avem un portal transparent, pentru a crea incredere.

Vrem sa moderminzam structurile si sa ne aliniem la ultimele descoperiri. Vrem sa avem o dinamica diferita in social media, sa avem un community manager, de asemenea sa dezvoltam centrul de tineret al clubului. Fundamentul proiectului este legat de transparenta. Vrem sa ne apropiem de FRF, de LPF, de Ministerul de Interne si de Ministerul Sportului, sa dezvoltam relatiile pe care le putem avea. Vrem sa tinem legatura cu cluburile din ligile inferioare pentru a realiza conventii de colaborare. Ne propunem sa cooperam cu ONG-uri si sa apropiem clubul de familii, tineri, adolescenti si copii. Necesitatea acestui club este un stadion nou.

Obiectivul este sa modernizam acest club, sa consolidam lotul, corpul tehnic, sa facem o echipa competitiva si sa imbunatatim rezultatele fata de ultimele sezoane. Speram sa putem sa concuram cu oricine si sa oferim spectacolul sportiv pe care il merita suporterii", a spus Cortacero.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!