Cornel Dinu ii DISTRUGE pe dinamovisti dupa infragerea cu FCSB: "O gluma de jucator! Jucatorii Stelei au rezistat mai bine decat bietele jaloane"

Cornel Dinu ii DISTRUGE pe dinamovisti dupa infragerea cu FCSB: "O gluma de jucator! Jucatorii Stelei au rezistat mai bine decat bietele jaloane"

Dinamo a pierdut la scor de neprezentare mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei cu FCSB, 0-3.

'Cainii' sunt intr-o situatie mai rea ca niciodata. Problemele financiare au macinat echipa, care se afla pe loc de retrogradare in playout, iar acum a suferit o noua umilinta. 

Cornel Dinu, fost jucator, antrenor si conducator al lui Dinamo a criticat vehement prestatia jucatorilor, pe care i-a numit de la 'gluma' la 'jaloane'.

"Nu a fost niciodata o asemenea diferenta intre «Dinamoul», ca nu mai e Dinamo, ci o incropeala de la Rin, si Steaua, ca tot Steaua e. Poate a fost cea mai crunta prezenta a traditiei lui Dinamo in «Stefan cel Mare». Nu a fost niciodata o asemenea diferenta, mai ales in prima repriza. Steaua a avut cinci ocazii, iar Dinamo a avut una, o reluare cu latul a glumei de jucator care se numeste Lazar. 

Nu vreau sa dau nume. Uitati-va la Fabbrini, jucatorul cu cel mai mare salariu. Nici macar nu seamana cu Pinocchio. Nu cred ca a dat vreo pasa buna, le-a gresit pe toate. Asta spune mult. Nu ai voie sa decazi asa. Este cea mai neagra noapte, unica, in istoria lui Dinamo.

Tabela de pe Dinamo nu a fost pangarita niciodata ca in seara asta. Toti fura si pacalesc se numeste «Dinamoul!». Nu mai e Dinamo de multa vreme. Nu imi dau lacrimile. Imi e oroare de ce a ajuns Dinamo. Vin unii isi bat joc, parjolesc totul. Inamicii sunt la hotelul Rin.

Echipa e facuta din smecherie proasta. Cine a cunoscut traditia lui Dinamo dintre cei care sunt acum? Selectia e facuta complet aiurea! „Killer-ul” Kylien este o posirca de jucator! Dupa nume, compromite si contrabanda de whiskey. Este un rebut comportamental. Nu se poate sa te intoarca Popa intr-o asemenea maniera.

A fost o diferenta totala. Per total s-a jucat direct, peste cele doua cupluri de fundasi. Cristea si Miron au rezistat mai bine decat bietele jaloane, nepregatite total de la Dinamo. Grigore si Popescu abia se intorc. Jucatorii de la Steaua s-au distrat cu asa-zisele sperantele ale lui Dinamo.", a spus Cornel Dinu pentru Gazeta. 

 

"<<Nevoita>> doar a furat propria echipa!"

 

'Mister' a profitat de ocazie pentru a-i desfiinta si pe cei din conducerea lui Dinamo, de la Ionut Negoita, pana la Balanescu. 

"Dinamo a fost altceva. E «Dinamoul». Acum e o batjocorire a acestei traditii, facuta, realizata si dusa in extremul decadentei de «Nevoita!». El nu are nicio legatura cu fotbalul. Faptul ca ajuns la Dinamo ar trebui sa dea cosmaruri celor care l-au lasat ca dintr-un simplu sponsor sa fie omul care sa foloseasca legenda fotbalului romanesc ca propria afacere. «Nevoita» doar a furat propria echipa si a facut-o o afacere personala. A vandut baza de la Saftica familiei sale, ca sa fuga de ANAF.

Dinamo nu e o echipa cu o gandire, cu o logica. Cand fura toti, dupa chipul si asemenarea presedintelui, echipa este facuta din comisioane. Pestele de la cap se strica. Nu doar Balanescu e de vina, ci si altii. Este o echipa din comisioane si din pacaleala fotbalului!", a spus Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: INS a anunţat o creştere semnificativă a puterii de cumpărare a românilor. Veniturile cresc cu adevărat
BRAT
Modifică setările cookies