Copos: "Ii dau Rapidul lui Stache pana in Craciun!"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 15:58
Copos: "Ii dau Rapidul lui Stache pana in Craciun!"

De Mos Nicolae, Copos le-a oferit rapidistilor intrarea libera la meciul cu Brasov. De Craciun le promite acestora vanzarea clubului catre Stache.

"Eu, care sunt una dintre cele doua parti ale acestor negocieri, pot sa fac cunoscut opiniei publice ca nu am nici un semnal care sa ma faca sa am vreo indoiala cu privire la decizia domnului Lutz Stache de a cumpara Rapidul. De pilda, ce dovada mai temeinica as putea sa aduc cu privire la mersul negocierilor decat faptul ca zilele trecute (joi, 3 decembrie) am semnat, impreuna cu domnul Stache, un agreement care prevede finalizarea tranzactiei pana la Craciun?", spune Copos.

Oficialul rapidist sustine ca a rezolvat problemele clubului legate de insolventa si ca in zilele urmatoare va efectua o majorare a capitalului social a SC FC Rapid SA. "Alaturi de semnarea acestui document, as mai vrea sa semnalez si faptul ca a fost rezolvata problema insolventei SC FC Rapid SA – societatea care administreaza clubul.

De asemenea, am rezolvat multe dintre chestiunile financiare cu care se confrunta clubul giulestean. Mai mult decat atat, tot in vederea finalizarii tranzactiei in termenul de timp stabilit, in zilele urmatoare vom efectua o majorare a capitalului social al clubului. Din punctul nostru de vedere, ne-am indeplinit toate obligatiile care ne reveneau, astfel incat sa nu existe obstacole in calea negocierilor de vanzare-cumparare. Totodata, repet ca nu am nici un indiciu conform caruia domnul Stache ar ezita sa-si indeplineasca, la randul sau, obligatiile sale", a adaugat actionarul majoritar.

George Copos a mentionat ca dorinta sa este ca tranzactia cu Lutz Stache sa se finalizeze cat mai repede. "Dorinta mea este ca aceasta tranzactie sa fie finalizata cat mai curand, deoarece senzatia de instabilitate pe care in mod firesc ea o genereaza nu este in interesul Rapidului, mai ales acum, cand clubul se afla pe o pozitie foarte buna in clasament.

Aceasta ma face sa fiu sigur ca echipa giulesteana are un potential extraordinar, iar acest potential merita sa fie sustinut cu mijloacele financiare adecvate, astfel incat el sa depaseasca etapa rezultatelor conjuncturale si sa treaca intr-un stadiu nou, cel al reusitelor constante si durabile. Iar eu, chiar daca voi ramane toata viata cu sufletul alaturi de Rapid, nu pot sa nu tin cont de aceasta sansa pe care clubul o are in acest moment si pe care o merita pe deplin", mai mentioneaza Copos pe blog.

Un grup de investitori germani condus de Lutz Stache a inceput la jumatatea lunii august negocierile cu George Copos pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al SC FC Rapid SA, conform afirmatiilor omului de afaceri Mihai Voiculescu, reprezentantul la Bucuresti al potentialilor cumparatori.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT