Contra: "Am facut pe noi cu totii, am clacat! Eu cred in miracole la retur" Ce spune Contra despre DESPARTIREA de Petrolul:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 17:20

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Cosmin Contra spune ca situatia nu este tensionata la Petrolul dupa 1-5 cu Swansea si ca nu se pune problema unei despartiri de club.

El considera ca o rasturnare de scor se poate realiza la Ploiesti, insa echipa sa va fi nevoita sa isi schimbe radical atitudinea.


"Totul e ok la Petrolul, singura problema e cum ne recuperam pentru meciul de maine cu Astra. Baietii sunt cu salariile la zi, singura restanta sunt primele de anul trecut de indeplinirea obiectivului. Am vorbit cu Primarul si vor veni si acei bani. Singura situatie tensionata e imaginea lasata la Swansea. Si eu am clacat, n-am reusit sa-i fac sa nu fie asa emotionati.

Miracole in fotbal exista si au existat. Putem sa revenim, am luat parte la un asemenea miracol cu Getafe cand jucam in Spania, am reenit de la 5-2. Miracole exista, dar trebuie sa crezi si sa joci altfel. Daca jucam cum am facut-o cu Vitesse, si sa dam gol repede si doua goluri pana la pauza, de ce nu?

Este un semn de intrebare ca la acest meci au clacat toti jucatorii. Nu a fost unul care sa se salveze de la dezastrul asta si de la imaginea pe care am dat-o. Nu asta e Petrolul, noi am jucat fotbal, am pus probleme fiecarui adversar. La Swansea am fost marionete. Teama, am facut pe noi inainte de meci. E singura explicatie", a declarat Contra la Sport.ro.

Despre plecarea lui Grozav, Contra spune ca atacantul trebuie sa isi schimbe atitudinea in teren daca vrea sa impresioneze.

"Grozav trebuie sa faca mai mult decat un gol din foarfeca pentru a pleca la o echipa mare. Eu am pretentii mai mari de la el, are calitati, dar per ansamblu ca joc trebuie sa aiba continuitate si o atitudine mai buna in teren", a mai spus antrenorul ploiestenilor.

 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT