Continua razboiul Steaua - Cristea! LPF i-a admis cererea de reziliere a contractului, Steaua a facut recurs! "Printul" a castigat 20 de mii €

Continua razboiul Steaua - Cristea! LPF i-a admis cererea de reziliere a contractului, Steaua a facut recurs! "Printul" a castigat 20 de mii €

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Adus cu surle si trambite in Ghencea si anuntat ca fiind "omul de Liga" al Stelei, Adrian Cristea a rezistat doar o jumatate de sezon sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, iar acum se razboieste cu conducerea clubului ros-albastru.

Trecut pe linie moarta de antrenor si trimis sa se antreneze prin parcuri dupa ce a depus un memoriu la Liga Profesionista de fotbal, prin care cere achitarea primei pentru calificarea in Liga Campionilor, promisa de Gigi Becali, Cristea a reusit sa castige o prima batalie cu sefii din Ghencea.

Potrivit site-ului oficial al LPF, Comisia de Solutionare a Litigiilor, intrunita in data de 19 februarie, a decis sa admita cererea formulata de Cristea si sa oblige Steaua la plata a 20 de mii de euro, drepturi financiare lunare pentru decembrie 2013 si ianuarie 2014.

Adrian Cristea nu se multumeste insa doar cu atat, acesta facand si un memoriu in vederea rezilierii contractului cu Steaua. LPF "a constatat incetarea raporturilor contractuale intre parti incepand cu 19.02.2014", insa decizia finala se va da dupa apel, clubul Steaua facand recurs in ceea ce priveste rezilierea contractului.

In varsta de 30 de ani, Adrian Cristea a semnat cu Steaua in vara lui 2013, cand a sosit gratis de la Petrolul, dupa o experienta nereusita la Standard Liege. Cristea a avut unul dintre cele mai mari salarii din Ghencea, insa a jucat doar de noua ori in tricoul ros-albastru.

De asemenea, LPF a oblifat Steaua la plata a 2800 de euro catre Mihai Radut, fotbalist care pare sa aiba o situatie diametral opusa cu Adrian Cristea, acesta aflandu-se inca in vederile antrenorului Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies