Consecintele atacului incredibil lansat de Anamaria Prodan: FRF vrea sa o declare persona non grata si sa-i retraga licenta de impresar!

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 16:20

	Consecintele atacului incredibil lansat de Anamaria Prodan: FRF vrea sa o declare persona non grata si sa-i retraga licenta de impresar!

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

"Suntem rusinea fotbalului european cu un personaj ca Piturca, selectioner care inainte sa invete sa antreneze, ar trebui sa ia lectii de gramatica si vorbire a limbii romane."

"Se pare ca in ziua de azi iti trebuie cazier, nu ai voie sa ai nici cateva zile de scoala, nu trebuie sa ai cap decat ca sa nu iti ploua in gat cand antrenezi echipa nationala".

"Diferenta dintre Reghe si Piturca e ca intre un Bentley si un Oltcit. Piturca sa vorbeasca atunci cand va invinge si el Chelsea si Ajax in Europa."

Aceasta este declaratia data luni de Anamaria Prodan. Reactia incredibila a sotiei lui Reghecampf a venit dupa ce selectionerul spusese ca nu va mai avea niciodata un dialog cu antrenorul Stelei.

FRF VREA SA IA MASURI

Atacul dur a sotiei lui Reghecampf a atras si atentia Federatiei Romane de Fotbal, care este hotarata sa nu lase lucrurile asa. Cotidianul Gazeta Sporturilor anunta ca Mircea Sandu a facut demersurile necesare pentru ca Anamaria Prodan sa fie declarata 'persona non grata'.

Asta ar implica automat si retragerea licentei de impresar pentru Anamaria Prodan.

"O persoana declarata non grata nu este agreata in structurile fotbalului si nu are dreptul sa participe la nicio activitate legata de fotbal, ca voluntar sau intr-o functie remunerata. Aceasta sanctiune interzice persoanei respective:

a) sa ocupe o functie aleasa sau numita, voluntara sau remunerata, in cadrulFRF/LPF/AJF sau in cadrul unei structuri sportive afiliata la FRF sau AJF;
b) sa reprezinte un club sau o asociatie judeteana de fotbal afiliate la FRF/LPF/AJF;
c) sa aiba acces la vestiare, in tunel sau in incinta terenului de joc si pe banca de rezerve, cu ocazia oricarui joc oficial sau amical.
2 Orice club care nu respecta prevederile de la alin.1, lit. a), b) si c) si nu se delimiteaza in mod public si fara echivoc de declaratiile, atitudinile si actiunile persoanei declarata non grata, va fi sanctionat cu scaderea a 3 - 6 puncte si cu penalitate sportiva de la 100.000 de lei pana la 500.000 de lei", se precizeaza in regulament.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT