Dinamo Mircea Rednic Razvan Zavaleanu Superliga

Conducerea lui Dinamo, ultimele detalii despre negocierile cu Mircea Rednic

Mircea Rednic ar putea fi unul dintre antrenorii aflați pe lista conducerii dinamoviste pentru înlocuirea lui Dario Bonetti. Este bine cunoscut faptul că ”Puriul” este favoritul fanilor din ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 15:55
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 16:01

Acesta a purtat o discuție cu șefii din ”roș-albilor”, dar, momentan, nu s-a concretizat nimic, susține Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Până când conducerea va găsi un alt antrenor, interimatul va fi asigurat de Sorin Coleag.

Conducerea lui Dinamo recunoaște discuțiile cu Mircea Rednic

"Am avut discuții cu mai mulți antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti. Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuție de principiu. Sorin Colceag va rămâne antrenorul nostru până când vom rezolva situația cu Dario Bonetti. Să știți că discuțiile cu domnul Rednic au fost doar de principiu", a declarat Răzvan Zăvăleanu, la DigiSport.

Iuliu Mureșan a dezvăluit că are o listă cu mai mulți antrenori pe ar dori să-i aducă la Dinamo, însă alesul va fi stabilit în urma negocierilor pe care le va purta cu tehnicienii.

„Sunt antrenori care își doresc să vină la Dinamo, dar sigur că după aia implică negocieri, sume, pe care, uneori, clubul nu le are”, a dezvăluit Mureșan.

Pentru Mircea Rednic ar fi mandatul cu numărul cinci pe banca lui Dinamo. 

Modifică setările cookies