Condițiile lui Adrian Mititelu ca suporterii lui FCU Craiova să revină pe stadion: „Dacă nu se vor încadra, vor fi evacuați!” 

Adrian Mititelu FCU Craiova stadionul ion oblemenco Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 11:38
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 11:38

Finanțatorul lui FCU Craiova a anunțat ce vor trebui să facă suporterii olteni dacă vor dori să fie prezenți la meciurile de pe teren propriu.

Pe stadionul din Giulești, FCU Craiova a bifat a doua victorie consecutivă în campionat, 2-1 cu Rapid, în etapa a 25-a a Superligii, și s-a apropiat la 4 puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off, ocupat în prezent de Sepsi OSK. 

Adrian Mititelu, ultimatum pentru ultrașii lui FCU Craiova 

După incidentele de la Sfântu Gheorghe, unde meciul a fost suspendat de Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe venite din partea ultrașilor olteni, Adrian Mititelu a impus un set de reguli. Finanțatorul lui FCU Craiova a anunțat că, de acum încolo, suporterii vor trebui să-și asume responsabilitatea pentru faptele lor.  

„O să vedeți, vedem ce se va întampla. Există scenariul negru să pierdem meciul. Dacă o să avem dreptul să avem suporteri, cei din galerie vor trebui sa intre asumați pe stadion, cu un șef de grup care să raspundă.

Dacă nu se vor încadra, vor fi evacuați imediat de pe stadion. Știți foarte bine ce vor. Sunt 5-6 inși pe acolo care sunt mai importanți decât alții. Vor altceva, nu au legătură cu activitatea fotbalistică”, a declarat Adrian Mititelu pentru DigiSport

Dialog incendiar între Adrian Mititelu și David Kertesz, la emisiunea „Superfanii”, de pe www.sport.ro

 În cadrul emisiunii „Superfanii” de la Sport.ro, reprezentanții celor două cluburi au discutat pe subiectul verdictului care ar urma să fie anunțat pe data de 15 februarie. Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, și David Kertesz, vicepreședintele de la Sepsi, și-au exprimat opiniile. 
 
„Adrian Mititelu: Sunt dezamăgit, simt o amărăciune, pentru că simpatizez foarte mult echipa de la Sepsi. E o pată rușinoasă, îi știam mai demni și mai curajos. Se poartă mai românește ca românii.
 
David Kertesz: Stima este reciprocă. Noi nu am fost primiți în țara asta cum am fost primiți la Craiova. Dar modul în care v-ați apărat.. nu s-au zis din partea clubului adevăruri. Și noi v-am demonstrat în liniște, cu calm, că noi avem dreptatea de partea noastră.
 
Adrian Mititelu: Chiar sunt surprins că vă doriți să câștigați cu 3-0.
 
David Kertesz: Noi ne dorim să se judece ad-literam.
 
Adrian Mititelu: Dacă se judecă ad-literam, sunteți mâncați, pentru că legea este de partea noastră. Cât vreți mâine (n.r. - astăzi)? 3-0 sau 4-0? Dacă mâine (n.r. - astăzi) câștigați cu 3-0, o să vedeți ce blestem va veni, niciun punct nu veți mai câștiga. O să vedeți ce pedeapsă divină veți primi.
 
David Kertesz: S-ar putea să se întâmple așa și dacă nu primim mâine 3-0 (n.r. - astăzi)”, a fost dialogul dintre Adrian Mititelu și David Kertesz.
 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!