Condescu a publicat cifrele! Sumele fabuloase încasate de Narcis Răducan la Pandurii

Marin Condescu Narcis Raducan Pandurii Targu Jiu Superliga EXCLUSIV | Narcis Raducan, replica adus lui Gikiewicz: "Doar o parte din ce zice el e adevarat!" Ce spune fostul directorul sportiv al lui FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 14:42
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 14:51

Marin Condescu, fostul conducător al celor de la Pandurii Târgu Jiu, a susținut că echipa ar putea ajunge la faliment din cauza lui Narcis Răducan și a lui Edi Iordănescu.

Mai întâi, Condescu l-a acuzat pe Narcis Răducan că ar fi încasat un salariu lunar fabulos în perioada petrecută la Pandurii, în valoare de 32.000 de euro, între iunie 2015 și octombrie 2016. 

Condescu i-a acuzat pe cei doi că au cerut falimentul clubului și a publicat un comunicat oficial, în care a anexat și sumele de bani încasate de Narcis Răducan între martie și august 2016. Suma totală, alături de o tranșă încasată în august 2021, se ridică la 99,150 de euro!

  • EXCLUSIV | Narcis Raducan, replica adus lui Gikiewicz: Doar o parte din ce zice el e adevarat! Ce spune fostul directorul sportiv al lui FCSB

”După cum se poate observa, au fost ridicați sau transferați într-o singură zi, pentru o singură persoană, sume de neimaginat având în vedere condițiile financiare ale clubului. Jucătorii de fotbal ai clubului și salariații aveau restanțe salariale de 6-8 luni de zile, comisiile FRF acordând licența sub condiția achitării lor până în luna octombrie. FAc precizarea că Narcis Răducan, la intrarea în insolvență, a refuzat să predea gestiunea (situația financiară, patrimoniu, etc)”, se arată în comunicatul lui Marin Condescu.

Ce a declarat Narcis Răducan

"Cea mai mare problemă a fost că m-a întrebat soția unde e diferența de bani. Auzi, 30.000 de euro, cât are Tănase la FCSB! Serios, trebuie să vorbim și de credibilitatea celui care face aceste acuzații.

Sunt multe semne de întrebare. Dacă vrei, îți spun în premieră, 8.500 de euro era salariul. Nu e un salariu mic, dar era în concordanță cu performanța obținută, locul 3, cupele europene. Existau și multe bonusuri de performanță pe care le-am îndeplinit cu ajutorul lui Edi și al echipei.

Erau la final de sezon, eu nu luam prime de joc. Este exclus și probabil e vorba de lei, nu de euro, un detaliu mic. E vorba de mine, problema nu a fost mare decât în discuțiile cu soția", a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!