cfr cluj - farul constanta Gica Hagi Superliga Superliga Gică Hagi

Concluziile trase de Gică Hagi după eșecul din Gruia

Farul Constanța a pierdut cu 1-3 în fața celor de la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 22:53
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 22:52

Ardelenii au primit vizita campioanei luni seară pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Cele două echipe s-au întâlnit în a 14-a etapă din sezonul regulat al Superligii României.

Concluziile trase de Gică Hagi după eșecul din Gruia

După meci, Gică Hagi a vorbit despre evoluția elevilor săi și a subliniat faptul că CFR Cluj a fost echipa mai agresivă și că îl doare mult înfrângere din Gruia.

„Un început echilibrat, știam că întâlnim o echipă puternică acasă, cu un joc vertical, puternică la faze fixe. După gol, nu ne-am mai apărat așa de bine. Defensiv am făcut un meci slab, ofensiv ne-am mișcat, dar trebuia să facem mai multe.

Trebuie să găsim răspunsuri, trebuie să ne apărăm mai bine. Ca să funcționeze atacul, trebuie să ai mingea. Nu am controlat meciul, am făcut doar anumite lucruri. CFR a fost agresivă, noi ne-am mișcat puțin și de aici au venit problemele.

Sunt 6 jucători care au lipsit, dar nu vorbim acum despre ei. E doar o înfrângere, care ne doare, dar mergem înainte. Trebuie să strângem rândurile pentru că drumul e lung. Eu v-am spus de mult, noi nu o să fim în lupta pentru titlu, am avut dreptate, acum ne rămâne să ne luptăm pentru play-off”, a spus Gică Hagi după meci.

CFR Cluj - Farul Constanța 3-1

Constantin Budescu a deschis scorul în minutul 24, însă Karlo Muhar a restabilit egalitate în prima parte a jocului de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în minutul 31.

În repriza secundă, Karlo Muhar a realizat „dubla” în minutul 64, iar Luka Juricic a închis tabela de marcaj la 3-1 în favoarea ardelenilor, în minutul 68 al partidei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!