Concluziile lui Costel Gâlcă în urma victoriei cu Sepsi OSK + cine e fotbalistul ”letal” de la Universitatea Craiova

Costel Galca Universitatea Craiova - Sepsi OSK Superliga Constantin Gâlcă
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 23:38
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 23:37

Universitatea Craiova - Sepsi OSK s-a încheiat 3-2.

Oltenii au primit vizita celor de la Sepsi OSK pe ”Ion Oblemenco” în Bănie sâmbătă seară, în ultima etapă a play-off-ului Superligii României. La finalul partidei, Craiova a câștigat cu 3-2 și a încheiat sezonul completând podiumul.

Concluziile lui Costel Gâlcă în urma victoriei cu Sepsi OSK + cine e fotbalistul ”letal” de la Universitatea Craiova

După meci, Costel Gâlcă a vorbit despre evoluția elevilor săi și l-a remarcat pe Ștefan Bană, puștiul de la Universitatea Craiova care și-a trecut numele pe tabela de marcaj în minutul 46, la prima atingere de balon.

”Era normal să schimbăm la pauză. Echipa nu mergea bine. Adevărul e că prima repriză nu puteam să ținem de minge. Chiar nu prea am ajuns la poarta adversarului. Și atunci aveam nevoie de schimbări. Am decis să facem aceste două schimbări. Le aveam în minte. Poate și Koljic dacă avea mai multe minute juca de la început.

La această echipă au venit mulți antrenori. E normal și pentru ei că până se adaptează la ce le cerem noi... Și la exigențele pe care le vrem... E greu să fie la un nivel foarte bun. Trebuie să lupți în fiecare meci să ai șanse de câștig. 

Am spus de la început că vin să lupt pentru locul doi. Normal, regret mult că nu am putut să terminăm pe locul doi. Dar cred că în aceste meciuri au existat și niște lucruri bune la echipă. În unele meciuri, formația a arătat foarte bine.

(n.r. Ștefan Bană, la primul gol la profesioniști) E letal. A demonstrat-o și în acest meci. Sper ca ceilalți din academie să poată facă pasul. E important pentru oraș, pentru echipă. Cu siguranță vor avea și ceilalți șansă. Bană e un exemplu bun în acest moment pentru ceilalți. Depinde doar de el. Șanse de a juca cu siguranță le va mai avea. Și el și Danciu și ceilalți care au mai venit la echipă. Unii au nevoie de un timp de adaptare și pot să intre și în echipă, de ce nu? Nu contează vârsta.

(n.r. despre barajul pentru cupele europene) Eu nu sunt de acord cu multe lucruri. Nu sunt de acord cu înjumătățirea punctelor. E munca unei echipe. Nici în acest caz nu sunt de acord. Dar astea sunt regulile”, a spus Costel Gâlcă.

Cum arată play-off-ul Superligii României

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!