Comedie la tamplarie! Dialog fabulos la telefon intre Gigi Becali si MM. Ce ii face managerul Stelei lui Copos in inchisoare

Gigi Becali s-a intors astazi la Penitenciarul Rahova. Inainte de a revenit in inchisoare, a povestit cateva detalii picante din viata lui MM la tamplarie.

Dupa ce MM Stoica, George Copos si Gica Popescu au fost trimisi sa lucreze la tamplarie, pe internet au aparut si primele glume. "La tamplarie, MM lucreaza intens la transferul lui... Lemnaru".

Glumele se tin lant chiar intre sefii din fotbal, la telefon. Gigi Becali a povestit astazi, inainte de a reveni in inchisoare, dupa permisia de 24 de ore, ce a vorbit cu MM Stoica la telefon.

Chiar si acolo, la tamplarie, managerul Stelei si Copos se sicaneaza. Vorbele de lemn sunt cele mai folosite:

"Am vorbit cu Copos acum, mi l-a dat MM Stoica la telefon, erau la tamplaria lor. Mi l-a dat si pe el. MM zice ca "ti", i-am zis "bai, MM, nu mai spune". Face "pai e gluma", ii spun "nici in gluma!", eu nici macar nu le mai folosesc, nici nu ies. I-am spus lui Copos sa nu mai planga.", a declarat Gigi Becali, in aceasta dimineata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Israelul vrea să sesizeze ONU, în urma atacului asupra petrolierului MT Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român
BRAT
Modifică setările cookies