Cluj Arena, noul National Arena? Al doilea cel mai mare stadion al tarii a obtinut avizul de a gazdui meciuri, clujenii anunta: "Asteptam si nationala"

Cluj Arena, noul National Arena? Al doilea cel mai mare stadion al tarii a obtinut avizul de a gazdui meciuri, clujenii anunta: "Asteptam si nationala"

National Arena a ramas singurul stadion important din Romania fara aviz ISU. Cluj Arena a obtinut autorizatiile necesare astazi, dupa un control "la sange" facut de o comisie specializata.

Cluj Arena poate deveni National Arena. Cel putin pentru o perioada.

Al doilea cel mai mare stadion al tarii a primit avizele necesare din partea Inspectaoratului pentru Situatii de Urgenta, astfel ca, anunta administratorii arenei, va putea gazdui fara probleme orice fel de evenimente.

Cum National Arena nu are inca avizele ISU, iar obtinerea acestora nu este sigura inca, mai ales dupa ce voci din fotbalul romanesc au reclamat faptul ca planurile de constructie nu ar fi fost respectate (DETALII AICI), clujenii spera ca echipa nationala sa joace macar un meci in Ardeal.

Administratorii Cluj Arena nu asteapta doar nationala, ci si alte echipe: "Oricine e binevenit", spun acestia.

"Avem senzori de fum, avem tot. A fost un control la sange, iar toate verificarile au fost facute. Totul a fost ok, sistemele au decurs normal.

Orice club care plateste chirie sau semneaza un contract pentru inchirierea Cluj Arena este binevenit sa joace aici. Asteptam si echipa nationala sa vina pe Cluj Arena", a spus Radu Ratiu, director SC Cluj Arena, citat de Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Praga
BRAT