Cluburile din Liga I sunt in aer! "UEFA nu ne-a trimis inca un raspuns!" Masura care va remodela fotbalul din Romania:

Cluburile din Liga I sunt in aer! "UEFA nu ne-a trimis inca un raspuns!" Masura care va remodela fotbalul din Romania:

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, azi 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Seful LPF, Gino Iorgulescu a vorbit despre problema licentierii in Liga I intr-o conferinta de presa.

"Aceasta licentiere este benefica fotbalului si trebuie sa o mentinem. Vor aparea anumite facilitati fiscale, ar intra in normal fotbalul si tot sportul romanesc", a spus Gino Iorgulescu.

LPF a trimis la UEFA cererea de suspendare temporara a licentierii.

"UEFA n-a trimis inca nici un raspuns. Noi am atras atentia cluburilor sa ia masuri pentru ca raspunsul ar putea fi negativ si isi pot pierde locurile in Liga 1. Ideea este sa mai pasuim cluburile cu aceste datorii. Dar ultimul cuvant il are UEFA", a zis Iorgulescu.

"Eu nu am facut altceva decat sa fiu vocea presedintilor de club de la Liga 1. Nu vreau sa fac nimic in ceea ce priveste licentierea. Eu personal! Se tot vorbeste de un sistem cu 12, 14 echipe. Ar fi bine, la un moment dat, sa fie mai putine echipe, valorile s-ar concentra; cand echipele sunt puternice, spectacolul va fi mai atractiv.

Sponsorii s-ar indrepta catre aceste echipe daca spectatorii vin la meci. Ati vazut ca la aceasta semifinala, joaca Steaua - Dinamo de doua ori si interesul este mare. La un campionat playoff-playout ar fi acelasi interes. Nu pentru bani s-au cerut aceste conditii de licentiere. Conditiile au fost cerute pentru a disciplina cluburile din Romania!", a mai spus presedintele LPF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A treia ședinţă a Comitetului interministerial are loc vineri. Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în țară
BRAT
Modifică setările cookies