Clubul din Liga I care ii cheama pe MUTU SI CHIVU pentru cel mai ambitios proiect din Romania: "Usa mea este deschisa oricand!"

Clubul din Liga I care ii cheama pe MUTU SI CHIVU pentru cel mai ambitios proiect din Romania: "Usa mea este deschisa oricand!"


Mutu si Chivu ar putea fi din nou colegi in Romania. Chivu poate fi conducator, iar Mutu isi poate incheia cariera in Liga I.

Hagi spune ca are usa deschisa la Viitorul pentru liderii ultimei generatii de la nationala, Mutu si Chivu.

"Cristian Chivu e bine sa se intoarca in fotbal. In ce functie? Orice isi doreste el pentru ca are meritele lui, are experienta mare. Eu l-am vazut mereu in fotbal, in functie administrativa, tehnica, este nevoie de oameni ca el. Pot sa il vad oricand, orice. Stau de vorba cu el mereu si stie ca il apreciez. E un baiat competitiv si pe latura administrativa si pe cea tehnica. E un baiat inteligent. La mine stie ca are usa deschisa oricand"

"In ultimul timp nu a mai vorbit cu Mutu. Nici cu Cristi. Vorbesc foarte rar. Eu nu vorbesc mult, acum imi vad de ale mele. Si Adrian este un baiat cu experienta, inteligent. Il apreciez si pe el, nu mai trebuie s-o spun. El mai vrea sa joace. Acum ce s-a intamplat, nu stiu.", a spus Hagi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies