Mirel Radoi Dinu Gheorghe Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Clauza incredibilă pe care Mirel Rădoi ar fi pus-o pentru a veni la Universitatea Craiova! Cerința îl vizează pe Mihai Rotaru 

Mirel Rădoi și-ar fi „betonat” contractul la Universitatea Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 08:51
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 09:03

Universitatea Craiova a renunțat la serviciile lui Laszlo Balint (43 ani) după doar șapte meciuri, în care a bifat două victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri. În locul acestuia, Mihai Rotaru l-a convins, într-un final, pe Mirel Rădoi (41 ani) să semnează cu gruparea din Bănie. Iar mutarea a fost de bun augur, tehnicianul le-a învins pe Zorya Luhansk, 3-0, și CS Mioveni, 1-0, în primele două meciuri. 

Mirel Rădoi are exclusivitate pe jucătorii Universității Craiova 

La prezentarea oficială, fostul selecționer a afirmat că de data aceasta s-a ajuns la un acord în legătură cu cerințele solicitate de ambele părți. Iar Dinu Gheorghe a dezvăluit că Rădoi are o clauză în contract, prin care Mihai Rotaru poate vorbi cu jucătorii Universității Craiova, doar în prezența lui antrenorului său. 

„Am înțeles că Rădoi are în contract o clauză că patronatul poate vorba cu jucătorii doar de față cu el. Dacă Ivan e 'sifon' și îi spune lui Rădoi, se rupe contractul (n.n. râde)”, a declarat Dinu Gheorghe pentru ProSport

Finanțatorul Universității Craiova a mai primit reproșuri că vorbește în particular cu jucătorii. Când a plecat de la clubul din Oltenia, Victor Pițurcă (66 ani) a afirmat că Mihai Rotaru încerca frecvent să afle informații de la antrenament, chestionându-i pe fotbaliști. 

Prezentarea oficială a lui Mirel Rădoi 

Modifică setările cookies