Liga 1

Cine va fi noul investitor de la Academica Clinceni? Sabin Ilie a anunțat cine va prelua clubul

Academica Clinceni va avea un nou patron.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 18:55
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 18:57

Nicolae Dobrescu va prelua Academica Clinceni, anunță Sabin Ilie, noul team-manager al echipei din Ilfov. Acesta își propune salvarea echipei în acest sezon, iar apoi refacerea unei echipe puternice.

Nicolae Dobrescu este directorul general al General Industry SA, din Bascov, județul Argeș. Conform riscp.ro, firma lui a avut o cifră de afaceri de peste 8.5 milioane de lei și un profit de peste 1.3 milioane de lei.

Momentan nu pot da multe amănunte despre domnul Nicolae Dobrescu. Iubeşte fotbalul foarte mult. Ar fi dorit să-şi facă o echipă de fotbal, dar plecând de la dorinţa lui, împreună cu Augustin Călin am reuşit să-l convingem să vină la Academica Clinceni. A fost dorinţa dânsului să investească. Nu sunt mulţi oameni de afaceri care doresc să investească în fotbal, iar pentru noi e un lucru fantastic că a venit alături de noi.

A fost prezent la meciuri, îl puteţi vedea la stadion când veniţi la partidele noastre. Promisiunile dânsului au fost onorate, salariile sunt la zi. Acum, rămâne şi ca jucătorii să demonstreze în teren ce e de demonstrat. Jucăm pe puncte şi asta contează cel mai mult. Vă pot spune că toate promisiunile dânsului au fost onorate şi e un lucru bun că a venit alături de echipă.

În privinţa antrenorului, Falub e antrenorul nostru până în vară şi cred că situaţia s-a reglementat din punctul ăsta de vedere” a spus Sabin Ilie la Telekom Sport.

Modifică setările cookies