Sumudica a confirmat: "Clubul a deschis o procedura disciplinara impotriva mea!" Amenda de 40.000 €!!

Autor: Sport.ro
Marti 20 Decembrie 2016, 11:35

Situatie incredibila la Astra. Conducerea i-a facut referat lui Sumudica, pentru comportamentul vazut ca o defaimare a imaginii clubului.

UPDATE: Marius Sumudica a confirmat informatia, intr-o interventie telefonica la Ora Exacta in Sport.

"Nu stiu ce vor, dar este o procedura disciplinara intentata de ei impotriva mea. Eu am un avocat care se ocupa de acest proces."

"Nu stiu daca se va ajunge la Comisii, deocamdata am fost chemat in fata consiliului director, unde mi s-a adus la cunostinta faptul ca s-a deschis aceasta procedura disciplinara.", a spus Sumudica la Sport.ro.

Sumudica a mai dezvaluit si faptul ca oamenii din conducere i-au interzis sa mai vorbeasca public de transferuri.

"Vreau sa evitam aceste subiect, pentru ca nu am voie sa vorbesc despre transferuri. Nu este treaba mea, nu decid eu, sunt doar antrenor."


Conducerea Astrei i-a pregatit lui Marius Sumudica o mare nuia in loc de cadouri de Craciun. Gazeta Sporturilor scrie azi ca antrenorul s-a trezit cu un referat dupa ce s-a dat in spectacol in urma calificarii in primavara europeana.

Conform sursei citate, propunerea este ca Sumi sa fie amendat cu 25% din salariul anual, adica 40.000 de euro.

Oamenii din conducere ii reproseaza lui Sumudica faptul ca a defaimat imaginea clubului, dupa ce s-a dat in spectacol in fata camerelor, injurand Steaua si instigandu-i pe jucatori sa faca la fel.

Lui Sumudica i se reproseaza si declaratiile de la finalul meciului, cand a repetat ideea ca el i-a adus Astrei 15 milioane de euro.

"De fapt, meritul pentru calificarea in primavara europeana nu e al lui Sumudica, ci al echipei din Cehia, cea care a reusit sa o incurce pe Austria Viena, in ultimul meci", se arata in referat, conform Gazetei.

In acest nou scandal in care s-a trezit, Marius Sumudica va fi aparat de Dan Idita, avocatul familiei Reghecampf.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies