Liga 1

"Am crescut campioni. Lucrurile bune se fac in timp" Mesajul lui Hagi dupa ce a terminat 2016 pe primul loc cu Viitorul

Viitorul 3-1 Botosani / Gica Hagi a fericit, dupa ce a reusit sa detroneze Steaua de pe primul loc in Liga I. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Decembrie 2016, 22:48
Data actualizarii: Luni 19 Decembrie 2016, 22:49

Infiintat in 2009 de Gica Hagi, Viitorul Constanta a devenit liderul Ligii I pentru pauza de iarna. Hagi e fericit si mandru de elevii sai. Majoritatea jucatorilor din echipa sunt crescuti la academia sa!

"Suntem pe primul loc, nu suntem campioni. Ne asteapta un program foarte greu. Suntem pe un drum extraordinar, am crescut de la meci la meci, echipa capatat personalitate. Jucam bine, avem continuitate.

Chiar daca meciul a inceput cu o greseala, am revenit, am muncit pe o vreme rece, am jucat si fotbal. Adversarul a fost agresiv, nu ne-a lasat sa circulam mingea. Cand am urcat cu mijlocasii au venit si ocaziile, am ajuns in fata portii si am marcat.

Ideea mea era sa ramanem in prima liga. Acum sunt sigur ca suntem mult mai linistiti ca suntem sus, in play-off, acest lucru ne da liniste sa gandim in iarna asta, sa nu facem greseala de anul trecut, sa formam o echipa competitiva care anul viitor sa joace la acelasi nivel.

Noi am crescut campioni, lucrurile bune se fac in timp. Am progresat, dar inca nu suntem la potentialul maxim. Crestem, avem jucatori cu mentalitate buna, echipa mare ajunge la nivelul Academiei.

Am inceput sa renovam contractele, vrem sa le prelungim jucatorilor pe care i-am promovat. Iancu e pe drumul bun, sper ca din iarna sa fie si mai bun.

In tara nu cred ca vindem, jucatorii care au inceput cu noi, termina cu noi. Daca vor fi oferte bune de afara vom vinde. Bani de achizitii nu avem", a spus Hagi. 

Modifică setările cookies