Chipciu trebuie sa-si scoata suruburile din picior dar refuza operatia! "Poate avea dureri insuportabile" Avertismentul lui Sandoi

Chipciu trebuie sa-si scoata suruburile din picior dar refuza operatia! "Poate avea dureri insuportabile" Avertismentul lui Sandoi

Vezi ce se intampla cu Chipciu dupa operatia suferita anul trecut.

Chipciu a fost unul dintre cei mai buni jucatori din acest retur de campionat, Steaua bazandu-se pe el din postura de atacant si nu de mijlocas dreapta, asa cum a jucat pana acum de la transferul de la FC Brasov.

Acesta a reusit sa isi revina complet dupa accidentarea suferita anul trecut, cand a stat mai multe luni pe bara dupa ce si-a fracturat tibia, suferind o operatie destul de complicata, in care si-a bagat niste suruburi in os, pentru a-l ajuta sa se refaca corect.

Emil Sandoi, cel care a avut o accidentare similara in urma cu 20 de ani, a declarat pentru Fanatik ca mijlocasul Stelei risca sa aiba dureri insuportabile daca va intarzia sa se opereze pentru a-si scoate suruburile din picior:

 
“Eu il inteleg pe Chipciu din ce motive nu doreste sa se opereze in vara. Sper sa ii reziste organismul, totul depinde doar de el, eu, insa, am avut probleme in 1994, ciad nu m-am operat la timp ca sa-mi scot suruburile puse in iunie 1993, am sperat ca pot juca la campionatul mondial cu suruburile in picior. Desi ma antrenam si jucam cu suruburile alea in picior, intr-un final, chiar in apropierea turneului final din America, durerile nu mi-au mai dat pace si a trebuit sa ma operez sa mi le scot si tot am ratat mondialul”
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies