Batalie pentru un fost TITULAR al Romei! Portarul italienilor din sezonul trecut e "dat" de presa uruguayana la o echipa din Romania

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Ianuarie 2014, 06:40

	Batalie pentru un fost TITULAR al Romei! Portarul italienilor din sezonul trecut e "dat" de presa uruguayana la o echipa din Romania

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA!

Titular in poarta italenilor de la AS Roma in sezonul trecut, uruguayanul Mauro Goicoechea ar putea ajunge in aceasta iarna la o echipa din Romania - este anuntul facut chiar de presa din tara sa.

Cu 15 meciuri jucate in sezonul trecut pentru echipa capitolina, care il imprumuta de la Danubio, portarul de 25 de ani primea o sansa importanta, insa cateva gafe impardonabile, printre care s-a strecurat si un autogol cu Cagliari, au facut ca sefii de pe Olimpico sa nu activeze clauza de cumparare.

Intors la Danubio, Goicoechea se confrunta cu o concurenta serioasa, iar potrivit presei din tara sa, oficialii clubului uruguayan doresc sa renunte la unul dintre portarii cu salarii mari.

Acestia ar fi transmis ca primul ofertat ar urma sa plece. Surprinzator, Mauro Goicoechea este anuntat ca fiind tinta unei echipe din Liga 1.

Fotbalistul de 25 de ani ar accepta si el o oferta, considerand ca nu si-a spus inca ultimul cuvant in Europa si dorind sa demonstreze ca este un portar de valoare, mai ales in conditiile in care 2014 vine cu un Campionat Mondial.

Printre formatiile la care ar putea ajunge Mauro Goicoechea se numara si Cfr Cluj, dar si Vaslui, care se pare ca s-a orientat spre piata sud-americana, dupa ce l-ar fi ofertat si pe Matias Defederico, de la Huracan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies