CFR a facut doua transferuri. Campionii i-au adus inlocuitor lui Omrani, dar s-au inteles si cu un international maghiar
Marti 03 Iulie 2018, 19:42

 CFR a facut doua transferuri. Campionii i-au adus inlocuitor lui Omrani, dar s-au inteles si cu un international maghiar

CFR Cluj l-a gasit deja pe inlocuitorul lui Omrani.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

UPDATE | CFR Cluj a rezolvat, de asemenea, si mutarea internationalului maghiar Adam Lang, care va veni sub forma de imprumut de la Dijon!

Lang are 25 de ani si 22 de meciuri la nationala Ungariei.

Adam Lang este fundas central si are 1.88 metri. El a mai jucat la ETO Veszprem, ETO Gyor, Videoton si Nancy.


Robert Ndip, in varsta de 24 de ani, este cea mai noua achizitie a ardelenilor. Ndip, jucator care a castigat Cupa Africii pe Natiuni in 2016 alaturi de Camerun, vine din postura de jucator liber de contract. Robert Ndip a jucat in sezonul trecut la Adana Demirspor, in liga a doua din Turcia, unde a marcat 12 goluri in 28 de partide.

Omrani are sanse mici sa mai continue la CFR Cluj si din sezonul urmator. Atacantul este dorit de Dan Petrescu, la noua sa echipa din China, dar si FCSB.