CFR isi face planuri de Liga Campionilor: "Suntem convinsi ca vom lua titlul!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Decembrie 2009, 21:14
CFR isi face planuri de Liga Campionilor: "Suntem convinsi ca vom lua titlul!"

Arpad Paszkany a declarat, cu ocazia banchetului de final de an al gruparii clujene, ca este convins de faptul ca formatia pregatita de Andrea Mandorlini va castiga titlul la finalul acestui sezon

"Sunt convins ca la finalul sezonului vom ocupa locul din vitrina cu trofee cu o noua cupa, cea pentru castigarea campionatului", a spus Arpad Paszkany.

La randul sau, presedintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, a precizat ca formatia clujeana este pregatita in acest moment de "unul dintre cei mai valorosi antrenori din Romania" si ca este convins ca echipa va ocupa primul loc la finalul turului campionatului.

"Sunt multi presedinti de club in Romania care se lauda cu trofeele castigate in ultimii 20 de ani, dar noi ne putem lauda cu trei Cupe ale Romaniei castigate in ultimele patru sezoane. Multi dintre patronii fotbalului romanesc prefera sa apara la televizor sau pe primele pagini ale ziarelor, altii raman in umbra si se ocupa de performantele echipei. Cred ca avem in acest moment unul dintre cei mai valorosi antrenori din Romania si sunt convins ca dupa partida cu Ceahlaul ne vom bucura de primul loc in clasament la finalul turului", a spus Muresan.

La banchetul de final de an al clubului CFR au participat jucatorii echipei, staff-ul tehnic, actionari ai gruparii si sponsori. Au fost prezenti, printre altii, fostul ministru de Interne, Ioan Rus, si vicepresedintele FRF, Patritiu Abrudan.
 

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT