Liga 1

CFR i-a stabilit prețul lui Claudiu Petrila: „Voi nu mai înțelegeți realitatea!” Cât cer Neluțu Varga și Vasile Dîncu

Claudiu Petrila este cel mai atractiv jucător din lotul lui Dan Petrescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 14:44
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 14:53

În ultimele sezoane, CFR și-a securizat serviciile celor mai titrați jucători care au sosit în Liga 1. Doar că salariile acestora au fost costisitoare pentru finanțatorii echipei din Gruia, iar Neluțu Varga se gândește că transferul lui Claudiu Petrila (19 ani) la o echipă din Vestul Europei ar putea reduce paguba din conturile clubului. 

Zvonko Milojkovic a mărturisit că a avut o discuție cu Neluțu Varga și Vasile Dîncu referitoare la vânzarea tinerei extreme, însă impresarul sârb a fost șocat atunci când a auzit ce sumă cer cei doi oameni de afaceri în schimbul lui Petrila.

„Am vorbit cu Varga, patronul de la CFR, și cu Vasile Dîncu (n.r. - ministrul Apărării, apropiat de CFR Cluj). Au fost aici, la Belgrad, când au jucat cu Steaua Roșie. Varga mi-a zis: 'Dacă găsești vreun club interesat, îl putem vinde pe Petrila cu 5 milioane de euro!'. Nu am cum!”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru gsp.

De asemenea, s-a zvonit că Lille ar fi interesată de Petrila, iar Remus Răureanu a precizat că directorul sportiv al francezilor l-a văzut pe jucătorul lui Dan Petrescu în meciul Alkmaar-CFR, iar acesta i-ar fi zis: „Petrila nu joacă la Lille 2!”

Iar Zvonko Milojkovic a avut aceeași părere, subliniind sumele de bani exagerate care se cer pe jucătorii români. 

„Are dreptate, sută la sută! Voi nu nu mai înțelegeți realitatea, serios!”, a adăugat impresarul sârb.

În acest sezon, Claudiu Petrila a bifat 24 de meciuri, în care a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive. Iar mijlocașul de bandă este cotat la 1.1 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Modifică setările cookies