Nikola Sreckovic CFR Cluj transferuri FCSB transferuri Superliga

EXCLUSIV CFR Cluj și FCSB sunt interesate de transferul unui mijlocaș sârb de la Subotica

Potrivit informațiilor Sport.ro, atât campioana CFR Cluj, cât și vicecampioana FCSB  îl au în vizor pe fotbalistul care a jucat două partide pentru naționala de tineret a țării sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 23:16
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 23:19

Scouteri care propun jucători celor două echipe din România au fost prezenți pe 11 octombrie la meciul Partizan Belgad - Spartak Subotica 0-1, în care Nikola Sreckovic a jucat foate bine, contribuind la victoria echipei sale în fața fața uneia dintre cele mai puternice formații din prima ligă sârbă, ajunsă între timp în play-off-ul Conference League.

Sreckovic (mijlocaș ofensiv sârb, 26 de ani, cotă de piață 600.000 de euro potrivit transfermarkt.com), este considerat cel mai în formă jucător de la FK Spartak Subotica, echipă sârbă la care joacă din 2019. 

Sreckovic poate evolua atât ca mijlocaș ofensiv, cât și pe cele două extreme, dreapta și stânga. Fotbalist polivalent, el mai are contract cu Subotica până pe 30 iunie 2024, după ce și-a prelungit înțelegerea cu această formație în iunie 2022. 

Înalt de 1,80 metri și folosind la fel de bine ambele picioare, Nikola Sreckovic a evoluat în carieră doar în Serbia, la echipele Vozdovac și Vojvodina Novi Sad.

Modifică setările cookies