CFR Cluj, ofertă pentru atacantul care a impresionat în România: "Contractul este mai bun!"

CFR Cluj Cristi Balaj gabriel debeljuh Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 20:01
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 20:00

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a oferit detalii despre situația atacantului croat Gabriel Debeljuh (26 de ani), care nu a mai jucat din august.

Debeljuh a suferit o ruptură la ligamentele încrucișate pe 11 august, la meciul cu Șahtior Soligorsk (1-0), din preliminariile Conference League. O astfel de accidentare este de obicei echivalentă cu o absență de aproximativ 6 luni de pe teren, însă campioana României își pune în continuare speranțe mari în croat.

Cristi Balaj: "Îi trimitem ofertă scrisă lui Debeljuh pentru o prelungire de trei ani"

Balaj a anunțat că Gabriel Debeljuh va primi o ofertă scrisă din partea lui CFR Cluj pentru prelungirea contractului cu încă trei ani, condițiile financiare urmând să fie superioare. Actuala înțelegere a atacantului expiră în iunie 2024.

"Debeljuh a fost evaluat ieri la Cluj de medicul echipei. I-am permis să facă recuperare acasă, el a dorit să facă recuperare la el în Croația cel puțin până în februarie. Colaborează cu un preparator foarte bun, spune el. Analizele sunt foarte bune, este încrezător.

Am discutat verbal de o posibilă prelungire pentru încă trei ani de zile și i-am explicat anumite condiții. Urmează să îi trimitem oferta scrisă. Condițiile sunt mai bune față de ceea ce a avut, bineînțeles respectând anumite criterii și condiiții. E un contract mai bun și sperăm să revină cât mai repede. El poate să nu accepte, dacă consideră că merită mai mult, dar noi îi vom face o ofertă scrisă și tot ce pot să spun e că sunt mai bune condițiile financiare.

Există posibilitatea să mai vină jucători, dar mult mai puțini față de ceea ce s-a întâmplat în vară, când schimbările au fost majore și am avut nevoie de timp ca să avem o echipă, nu numai jucători.

Despărțiri? Sunt câțiva jucători care ar putea să plece. Există interes pentru anumiți jucători, chiar și din campionatul intern. Probabil vor pleca de la noi", a spus Cristi Balaj, la Digisport.

Debeljuh a impresionat în România, la Hermannstadt și CFR Cluj, după ce anterior evoluase doar în ligile inferioare din România, la formații precum Torino U19, Piacenza, Mantova sau AC Este.

Cumpărat de CFR Cluj în august 2020, de la FC Hermannstadt, pentru 250.000 de euro, croatul a marcat 33 de goluri și a oferit 7 pase decisive în 103 meciuri la formația din Gruia. În actuala stagiune, până să se accidenteze, atacantul a înscris trei goluri în 10 jocuri.

  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Debeljuh, conform Transfermarkt
  • 2 titluri de campion a câștigat croatul cu CFR Cluj
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!