CFR CAMPIOANA | "Cred ca e ultimul meu trofeu aici!" Arlauskis isi anunta PLECAREA DE LA CFR dupa titlu

CFR CAMPIOANA | "Cred ca e ultimul meu trofeu aici!" Arlauskis isi anunta PLECAREA DE LA CFR dupa titlu

Arlauskis recunoaste ca vestiarul CFR-ului a trecut prin momente grele in acest sezon si spune ca titlul castigat azi e ultimul pentru el in Romania.

Lituanianul isi doreste sa plece dupa doi ani la Cluj. Arlauskis are 4 titluri in Romania. Pe langa doua cu CFR, a mai castigat campionate cu Steaua si Unirea Urziceni.

"Am castigat 4 trofee, 3 cu Dan Petrescu. Cumva, suntem legati unul de altul. Nu stiu nimic de plecarea mea de aici, sa vedem. A fost un an foarte, foarte greu, cu multa tensiune, mult stres. Inca nu-mi dau seama ce s-a intamplat. In capul meu nu inteleg ce se intampla. Facem un dus si vedem dupa aia. Cred ca e al 4-lea si ultimul trofeu al meu in Romania, in tara asta minunata care mi-a dat totul. Sa vedem ce face Petrescu, daca petrecem in seara asta. Asa ne-a zis, sa vedem daca se tine de cuvant. Ne-a zis sa tragem tare acum, acum e momentul sa petrecem", a spus Arlauskis la Digisport.
 

Citeste si:CFR ClujArlauskis

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT