VIDEO EXCLUSIV "Cel mai promițător mijlocaș din Balcani!". Oficialii Craiovei, entuziasmați de noul transfer

Universitatea Craiova continuă seria rezultatelor pozitive. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2021, 13:41
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2021, 13:56

După un început de sezon mai slab, Universitatea Craiova dă semne de revenire și leagă meciuri cu rezultate favorabile. S-a calificat în optimile Cupei României, după 1-0 la CFR Cluj și a obținut o victorie de moral în campionat, 5-0 cu Dinamo.

Și pe piața transferurilor, formația din Bănie este activă, iar zilele trecute a anunțat aducerea lui Ante Roguljic (25 de ani). Atacantul a mai jucat pentru Hajduk Split, Innsbruck, Admira Waker, Liefering, Pafos şi Salzburg. Iar în utlimul sezon pentru Trencin, a marcat două goluri și a oferit două pase decisive în 15 meciuri în campionatul Slovaciei. 

"Ante a fost considerat cel mai promițător mijlocaș din Balcani, la 16 ani. A fost cel mai bun junior din Croația. Apoi, putem spune că l-a transferat și Ajax, i-au dat și numărul 10, dar când trebuia să se parafeze actele, impresarii au mai cerut un milion de euro și totul a căzut. Apoi, el s-a întors la clubul lui. În ultimii trei ani, la Trencin, a fost căpitan”, a spus Rotaru, la Pro X, la "Ora Exactă în Sport". 

Modifică setările cookies