Cel mai nebun suporter al lui Stromsgodset vine la Bucuresti! Cum arata 'diavolul norvegian': FOTO

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Iulie 2014, 14:14

	Cel mai nebun suporter al lui Stromsgodset vine la Bucuresti! Cum arata 'diavolul norvegian': FOTO

Dubla Stelei cu Stromsgodset se vede la ProTV, pe 16 si 23 iulie

Steaua si Stromsgodset se vor intalni in dubla mansa in urmatoarele doua saptamani, in turul 2 preliminar Champions League.

Dupa al doilea titlu din istoria clubului, cucerit sezonul trecut, norvegienii abordeaza meciul cu Steaua cu sperante mari - Stromsgodset spera la minunea unei calificari macar in grupele Europa League.

Echipa din micutul orasel Drammen, care are o populatie cat un cartier din Bucuresti (60.000 de locuitori), are un stadion micut, 7500 de locuri, dar suporteri foarte infocati.

Unul dintre ei, poate cel mai excentric, este cel din imaginea de mai jos. Barbatul, plin de tatuaje din cap pana in picioare, nu rateaza nicio deplasare a echipe favorite si ar putea fi in tribunele Nationala Arena pe 23 iulie.

Principalul motiv de ingrijorare pentru stelisti, in vederea mansei tur de saptamana viitoare, este legat de gazonul artificial pe care se va juca meciul din Norvegia. Majoritatea jucatorilor din lotul lui Costel Galca nu au jucat niciun meci oficial pe un teren sintetic.

Steaua intalneste Stromsgodset pe 16 si 23 iulie. Ambele partide din turul 2 preliminar Champions League se vad la ProTV.

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies