Novak Djokovic Jelena Ristici Tenis

Djokovici, nunta de vis cu Jelena Ristici in Muntenegru! O publicatie engleza a platit 500.000 € pentru a face poze!

Publicatia engleza Hello Magazine a cumparat dreptul de a face fotografii la nunta lui Djokovici pentru 500.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Iulie 2014, 13:08
Data actualizarii: Vineri 11 Iulie 2014, 13:23

Tenismenul sarb Novak Djokovici, liderul ATP, si logodnia lui, Jelena Ristici, s-au casatorit, joi, in parcul din apropierea Plajei Reginei, de pe litoralul muntenegrean al Marii Adriatice, scrie Mediafax.

Casatoria s-a desfasurat in aer liber, pe o pajiste inconjurata de pini, in apropierea peninsulei Sveti Stefan. Ceremonia religioasa va avea loc, sambata, in prezenta familiilor si a prietenilor lor cei mai buni.

Printre cei prezenti la festivitatea de joi s-au numarat jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, antrenorul lui Djokovici, Marjan Vajda, coechipierii din echipa de Cupa Davis Viktor Troicki, Nenad Zimonjici si Janko Tipsarevici. Aproximativ 50 de persoane au fost prezente pe plajele din apropierea Sveti Stefan in speranta ca ii vor putea vedea pe miri.

Djokovici, 27 de ani, castigator recent la Wimbledon, si Jelena Ristici, care este insarcinata, urmand a naste primul lor copil in cateva luni, au inchiriat unul dintre dintre cele mai luxoase stabilimente de pe coasta Marii Adriatice. Un important dispozitiv de securitate a fost desfasurat in zona Sveti Stefan inca de marti, pentru a asigura dorinta lui Djokovici ca intimitatea ceremoniei sa fie respectata.

Astfel, turistii au putut intra pe cele doua plaje situate vizavi de Sveti Stefan, insa nu au avut acces pe podul de legatura si nici pe caile de acces catre plaja unde au avut loc ceremonia si banchetul.

Dupa victoria sa pe iarba londoneza, care l-a readus in fruntea ierarhiei ATP, Djokovici a declarat ca va inchide pentru o perioada de timp 'capitolul tenis'. "Vor veni momente importante: casatoria si faptul ca voi deveni tata in cateva luni. Vreau sa profit pentru a petrece mai mult timp cu prietenii si cu viitoarea mea sotie", a anuntat el.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies