Adrian Mutu Nicolae Dica Rapid Superliga

Cel mai curtat fotbalist român, pus pe hold de Adi Mutu. Răspunsul „Briliantului” când a fost întrebat dacă îl vrea la Rapid

Răspuns surprinzător oferit de Adrian Mutu în momentul în care a fost întrebat dacă și-l dorește la echipă pe unul dintre cei mai în formă fotbaliști români.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 13:39
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:02

Nicolae Stanciu (29 de ani) se gândește tot mai mult să revină în fotbalul european pentru a reintra în cărți pentru echipa națională a României.

Internaționalul român are parte de un sezon foarte bun în China, dar ieșirea din circuitul naționalei l-a determinat să-și dorească o revenire cât mai urgentă în Europa. În momentul de față CFR Cluj și Slavia Praga luptă pentru semnătura mijlocașului ofensiv, însă impresara fotbalistul a anunțat că mai sunt și alte echipe interesate de el.

  • Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu, prea scump pentru Rapid

Nu toată lumea îl dorește, însă, pe Stanciu. Întrebat dacă l-ar vrea pe mijlocaș la echipă, Adi Mutu, antrenorul Rapidului, l-a lăudat pe acesta pentru calitățile sale fotbalistice, însă în privința unei eventuale colaborări, s-a rezumat doar la a spune că „e cam scump”.

„E cam scump în momentul ăsta.

Stanciu are și calitate și cantitate. E un jucător care poate schimba fața echipei României. În momentul în care Stanciu se aprinde și e într-o stare bună, România merge altfel. Și mie îmi place Stanciu foarte mult, cred că e cel mai valoros om al nostru.

Are și experiență internațională vastă, a jucat în UCL, e un băiat ambițios, muncitor. E un mijlocaș complet. Tot timpul mi-a plăcut, de când era mic”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

Vândut de Slavia Praga la Wuhan Three Towns pentru 4 milioane de euro, la începutul acestui an, Stanciu s-a adaptat excelent în China, iar în primele sale 18 meciuri a reușit opt goluri și șapte pase decisive, fiind lider cu echipa sa în campionat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies