Nicusor Stanciu CFR Cluj Dan Petrescu Nelutu Varga Superliga

Nicușor Stanciu, dorit de Neluțu Varga la CFR Cluj! Reacția lui Dan Petrescu

Patronul campioanei CFR Cluj a anunțat că îl vrea pe Nicolae Stanciu (29 de ani), care activează în moment de față în China, la Wuhan Three Towns.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 09:23
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 09:28

Dan Petrescu este de părere că o astfel de mutare este aproape imposibilă în momentul de față, însă spune că îl așteaptă cu brațele deschise pe internaționalul român, dacă va dori să se alăture echipei.

„Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat (n.r. - despre Nicolae Stanciu la CFR). Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. - cu Ioan Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Ce a spus Varga despre Stanciu

Neluțu Varga a anunțat că Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj și că este dispus să facă un efort pentru a-l transfera pe mijlocașul ofensiv.

„Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a spus Ioan Varga, potrivit Prosport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!