Cel mai bun arbitru din România, desființat de Ion Crăciunescu: „E inadmisibil!”

Istvan Kovacs alexi pitu Ion Craciunescu Superliga Ion Crăciunescu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 11:20
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 11:29

„Centralul” partidei Farul Constanța - CFR Cluj, scor 0-3, criticat dur de Ion Crăciunescu.

Istvan Kovacs a fost luat în vizor de fostul arbitru Ion Crăciunescu, după o gafă pe care a comis-o în timpul meciului Farul - CFR.

În minutul șapte al meciului, Alexi Pitu i-a aplicat un picior în cap lui Cristi Manea, în încercarea de a ajunge la o minge, iar arbitrul Istvan Kovacs nu i-a acordat nici măcar cartonașul galben, în timp ce în Ion Crăciunescu este de părere că proaspătul jucător al lui Girondins Bordeaux ar fi trebuit eliminat.

  • Ion Crăciunescu

„Pe Kovacs l-am lăudat tot timpul, dar să dai lovitură indirectă la așa ceva, o talpă în cap, este inadmisibil! Uite aici, nu se poate!

Dacă ăsta nu e de roșu înseamnă că trebuie să desființăm cartonașul! Când ridici piciorul deasupra capului e deja o chestiune de neglijență.

Dacă are loc contact, se produce lovitură liberă directă. Dacă are și urmări, cum e spargerea capului, atunci e și cartonaș roșu. Neglijența lui a produs efecte”, a spus Ion Crăciunescu la Digisport.

Kovacs a dictat penalty pentru CFR după consultarea VAR

Crăciunescu s-a declarat contrariat de faptul că Istvan Kovacs a avut nevoie de intervenția VAR pentru a dicta lovitură de la 11 metri la faultul lui Dan Sîrbu asupra lui Yuri Matias, în minutul 56.

„Nici nu era nevoie de VAR pentru așa ceva. Știi ce mă surprinde pe mine? Kovacs e într-o poziție bună, iar faultul e grosolan”, a mai spus Crăciunescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!