Cei doi milionari din Romania care se pot inscrie la licitatia pentru marca Steaua, dupa ce Becali a anuntat ca ramane cu FCSB

Steaua isi ia adio de la vechea sigla. "Nici daca imi dau bani pe ea, nu o voi folosi. Imi place mai mult cea noua!", anunta Becali din inchisoare.

Patronul Stelei sustine ca palmaresul e la echipa lui, nu la armata: "Palmaresul si istoria Stelei au fost preluate prin statut, in momentul in care am devenit actionar principal. Sigla sa o pastreze. Nu mi-a placut niciodata!" anunta Becali din inchisoare. Armata scoate sigla veche la vanzare.
     
"Conducerea Armatei isi dorea 10 la suta din toate veniturile pe care le obtineau ei!", a declarat Talpan.

Oricine poate cumpara sigla Stelei de la Armata.
 
"Pai cine e fraierul ala sa le dea 10%?! Cu riscul de a pierde o parte din galerie, pentru ca este un santaj care va continua!", spune Duckadam.

Bunicul bogat il poate face stelist pe viata pe Tucudean. Poate cumpara el vechea sigla de la armata. Si cel mai bogat patron din Romania, Niculae se poate baga. Ca sa se razbune pe fanii Stelei. Armata ii interzice echipei lui Becali sa mai foloseasca numele Steaua. "Pot sa foloseasca FCSB!", spune Talpan.
    
Generalul Iordanescu ar putea interveni pentru Steaua: "Poate sa fie general si in politie, e greu!", a declarat Edi Irodanescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situație critică la ATI: mai sunt doar 6 paturi în toată ţara. Virgil Musta explică cum s-a ajuns aici
BRAT
Modifică setările cookies