Cea mai scumpa LISTA DE TRANSFERURI a anului in Romania. 26.5 milioane de euro puse la bataie pentru returul de campionat

Cea mai scumpa LISTA DE TRANSFERURI a anului in Romania. 26.5 milioane de euro puse la bataie pentru returul de campionat

Turul s-a terminat, acum cluburile din Liga I isi pregatesc campania de transferuri si tactica pentru partea a doua a sezonului. Patronii isi calculeaza acum bugetul pentru transferuri.

Din aceasta iarna cluburile din Liga I au doua mize: sa-si protejeze jucatorii care intra in ultimele 6 luni de contract, convingandu-i sa semneze noi intelegeri, si sa atraga fotbalisti pe care din vara sa-i transfere gratuit.

26.5 milioane de euro costa cea mai scumpa lista de transferuri a anului in Liga I. Sunt 16 jucatori cu o cota de cel putin 1 milion de euro care din aceasta iarna intra in ultimele 6 luni de contract. Pe ei sunt atintiti toti ochii in acest moment.

Primul in topul celor mai scumpi jucatori din Romania care intra in ultima parte a contractului este stelistul Szukala. Cotat la 2.5 milioane de euro, fundasul Stelei poate ajunge in Germania sau in Arabia Saudita la vara. Steaua incearca sa-l convinga sa ramana.

Petrolul, Astra, Pandurii si CFR Cluj sunt alte cluburi care au jucatori aflati in ultimele 6 luni de contract. Vedeti lista mai jos.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies